Joka päivä vaan mietin enemmän ja enemmän pientä kissaa. En MILLÄÄN jaksaisi odottaa syyskuuhun, että saisi miukumaukun kotiin. Hankin tänään kissanruohoa laatikon ja kasvattelen sen sitten joskus kun naukumaija on vanhempi.

Mukava muuten huomata, että jotkut ihmiset ovat löytäneet blogini, ja kommentoivat myös! Kommentteja saa antaa mieluusti!

Saadaan muuten kissan kantokoppa ilmaiseksi! Valitettavasti miehen tutun kissa jäi auton alle, joten se antaa tavaroita pois. No, ainakin saa antaa hyötykäyttöön tavaraa. Mahtaa olla iso suru kun kisu jäänyt metallimötin alle :(

En saa varmaan pariin kolmeen viikkoon itse käytyä kissanpentuja katsomassa, koska kisujen omistaja on reissailemassa monena viikonloppuna, ja viikolla en ehkä kehtaa sinne tunkea. Toisaalta, vois kai sitä kysyä joku päivä että passaisko siel iltasella käydä katsomassa reppanoiden kasvua. On ollut tosi ihanaa katsella pikkuisia ihan vauvasta asti!

Pitäis varmaan joku päivä vähän piirrellä kissoja, jos se auttaisi odotukseen... Vaikka eihän se oikeasti mitään auta :D Mies on jo ihan hermona kun höpötän kisujuttuja ja jaarittelen mitä kaikkea sen kanssa leikin ja telmin. Se pelkää, etten anna sen nukkua ja olla rauhassa ollenkaan :D Onhan mulla kissa siis ollut ennenkin...

Noh, joku päivä taas lisää, nyt taidan mennä petiin haaveilemaan kisusta <3

-Puss